Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Närbild

Tatli vihjasi WBO:n MM-titteliottelusta - "Kaveri näki, ettei alueelle kannata jäädä tai muuten lähtee"

Kevytsarjan ammattilaisnyrkkeilijä Edis Tatli teki sen, mitä lupasi ennakkoon.

urheilu
Edis Tatli kuvassa
Lehtikuva

- Sanotaanko että sellainen kasin nyrkkeilyilta. Pystyn vielä paljon parempaankin, mutta minulla ei ollut missään vaiheessa mitään hätää. Kulmasta tuli koko ajan hyviä neuvoja.

Tatli myönsi, että voittopaineet olivat kovat ennen EM-titteliottelua.

- Tein ennakolta hyvin töitä ja valmistauduin hyvin. Omasta mielestäni voitin sen ensimmäisenkin matsin (Francesco Pateraa vastaan). Tällä kerta olin aggressivisempi kuin Turussa ja olisin voinut laittaa lisääkin peliin tarvittaessa.

Tatli joutui ottamaan ensin henkimaailman voiton valmistautuessaan koitokseen ja sitten lopuksi vielä taisteluvoiton kehässä.

- Kaveri (Patera) näki, että olin niin paljon vahvempi ja nälkäisempi, eikä se lähtenyt edes riskitilanteisiin. Olin valmis koko ajan lyömään ja vaihtamaan iskuja. Aina kun satutin sitä, olin valmis lopettamaan ottelun. Se lähti aina vaan pois ja pois tilanteista ja näki, ettei siihen alueelle kannata jäädä tai muuten lähtee, kertoi Tatli.

Saatuaan EM-vyön takaisin itselleen Tatli paljasti aiemmat suunnitelmat todeksi ja näytti saman tien vihreää valoa MM-unelmalleen.

- Tiimin kanssa olemme jutulleet siitä (maailmanmestaruudesta). MM-matseissa tapahtuu aina ja mestarit lähtevät ylempiin sarjoihin ja sitä kautta tulee vapaita otteluita. Hyvällä tuurilla tammikuussa voi tulla vaikka WBO:ssa titteliottelu meksikolaista Ray Beltrania vastaan, haaveili Tatli.

Suosittelemme

Tuoreimmat