Suora

  • Urheiluruutu

Lauri Markkanen ei saa ottaa kontaktia harjoituksissa – pelaaminen epävarmaa

Chicago Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg on antanut tuoreimman päivityksen selkävaivoista kärsineen Lauri Markkasen tilanteeseen.

NBA
Lauri Markkanen
AOP

Koripalloliiga NBA:n suomalaistulokas Lauri Markkanen ei saa ottaa kontaktia harjoituksissa. Markkasen edustaman Chicago Bullsin päävalmentaja Fred Hoibergin mukaan Markkasen pelaaminen on epävarmaa Milwaukeeta vastaan Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä.

– Nikola Mirotic aloittaa, jos Markkanen ei pelaa, Bullsia läheltä seuraavat amerikkalaistoimittajat totesivat Hoibergin sanoneen. (siirryt toiseen palveluun)

Hoiberg oli myös todennut, että Markkasen kipeä selkä on paranemaan päin.

NBA:n tyvipäähän povattu Bulls on nyt neljän ottelun voittoputkessa. Samalla joukkue on voittoputkissa mitattuna nykyhetken kuumimpiin NBA-joukkueisiin. Markkanen on ollut kahdesta edellisestä voitokkaasta pelistä sivussa. Alkukaudesta sivussa ollut Mirotic on ottanut Markkasen paikan Bullsin aloitusviisikossa vakuuttavasti, kun suomalaiskomeetta on ollut itse sivussa.

Mirotic heitti viime yönä 29 pistettä ja otti 9 levypalloa, kun Bulls otti voiton Utah Jazzista. Keskimäärin espanjalais-montenegrolainen pelaaja on takonut neljässä ottelussa 19,5 pistettä 57,1 prosentin heittotarkkuudella.

Lue myös:

Markkanen päätti itse jäädä penkille – "En usko, että olisin auttanut joukkuetta"

Markkanen ei pelannut sittenkään – Chicagolle jo neljäs peräkkäinen voitto

Suosittelemme

Tuoreimmat