Suora

  • Jääkiekon U18 MM, Suomi - Sveitsi
  • Jääkiekon U18 MM: FIN - SUI
  • Jääkiekkokierros

Törn ja Partanen jäätanssin mestareiksi: "Lyhyttanssin onnistuminen hyvä arvokisoja ajatellen"

Cecilia Törnin ja Jussiville Partasen vapaatanssi onnistui huonommin kuin lyhyttanssi, mutta Suomen mestaruus irtosi kelpo pistein.

taitoluistelu
Cecilia Törn, Jussiville Partanen
Cecilia Törn, Jussiville PartanenLehtikuva

Cecilia Törnin ja Jussiville Partasen vapaatanssi ei sujunut aivan nappiin taitoluistelun SM-kilpailuissa Vantaalla, mutta pari luisteli silti selvään mestaruuteen. Törn ja Partanen saivat kokoon kelpo pisteet 150,94.

Vapaatanssin suorituksessa ei näkynyt selviä virheitä, mutta pari tunsi, ettei se sujunut parhaalla mahdollisella tavalla.

- Tässä kilpailussa lyhyttanssi oli meillä vahvempi kuin vapaatanssi, vaikka yleensä se on juuri toisin päin. Arvokisoja ajatellen on hyväkin asia, että lyhyttanssi on vahva, sillä siellä siinä on pakko onnistua päästäkseen vapaatanssikilpailuun mukaan, Törn arvioi.

Seuraavaksi pari kilpailee Euroopan mestaruuskilpailuissa tammikuussa Moskovassa.

Kilpailussa toiseksi luistelivat Juulia Turkkila ja Matthias Versluis pistein 142,58. Pari onnistui herkässä vapaatanssissaan erinomaisesti ja jäi siinä vain muutaman pisteen päähän ykkösparista Törn-Partanen.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat