Suora

  • Elävä arkisto esittää

Toronto järjesti hillittömät murskajaiset – näin Komarov ja Kapanen kouluttivat Ahon ja Teräväisen Carolinaa

Leo Komarov myös tappeli maalin lisäksi Carolinaa vastaan. Kasperi Kapanen sai tililleen kauden toisen osumansa viiteen otteluun.

NHL
NHL: Toronto jyräsi Carolinan - Komarov ja Kapanen osuivat
NHL: Toronto jyräsi Carolinan - Komarov ja Kapanen osuivat

Jääkkiekkoliiga NHL:ssä Toronto Maple Leafs murskasi toisen itäisen konferenssin joukkueen Carolina Hurricanesin peräti lukemin 8–1. Numeroiden perusteella ei voisi uskoa, että sarjataulukossa joukkueilla on eroa illan pelin jälkeen vain kahdeksan pistettä.

Toronton suomalaispelaajat Leo Komarov ja Kasperi Kapanen olivat myös isossa roolissa maalijuhlissa.

Komarov vei joukkueensa johtoon jo pelin toisella minuutilla. Suomalaiskonkari pääsi alivoimalla karkuun ja laukoi kiekon tarkasti Carolinan maaliin.

Ensimmäiselle kymmenminuuttiselle riitti Komarovilla paljon tapahtumia. Hän myös tappeli kahdeksan peliminuutin jälkeen Carolina-konkari Justin Williamsin kanssa.

Kaukalossa Carolinan suomalaispelaajista Teuvo Teräväinen tarjoili Carolinan Jeff Skinnerin osuman. Se jäi kuitenkin joukkueen ainoaksi ottelussa. Sebastian Ahon tehotilastoihin merkittiin illan ottelussa lohduton -2.

Toronton suomalaispelaajista Kasperi Kapanen pääsi myös maalin makuun. Kapanen riisti kiekon aloituksen jälkeen Carolinan pelaajalta. Laukaus painui tyylikkäästi maaliin. Osuma oli Kapaselle kauden toinen viiteen otteluun. NHL-uralla 21-vuotiaalla Kapasella on nyt kasassa kolme osumaa.

Katso suomalaispelaajien kohokohdat jutun kuvaa klikkaamalla! (Kuvalähde: Viasat)

Suosittelemme

Tuoreimmat