Sebastien Loeb palaa MM-sarjaan kolmen rallin verran

Sebastien Loebin paluu MM-sarjaan tapahtuu Meksikon MM-rallissa maaliskuussa.

ralliautoilu
Sebastien Loeb
Sebastien LoebEPA

Yhdeksänkertainen rallin maailmanmestari Sebastien Loeb ajaa ensi kaudella rallin MM-sarjassa kolme kilpailua Citroenilla.

Loeb, 43, ajaa Meksikon, Korsikan ja Espanjan rallit. Ensimmäisenä on vuorossa Meksikon MM-ralli maaliskuussa. Loeb on testannut Citroenin WRC-autoa asfaltilla ja soralla.

- Kaikki olivat tyytyväisiä testisessioiden jälkeen - varsinkin minä - ja nämä kolme rallia ovat looginen seuraava askel, Loeb sanoi Autosportille.

Citroen ajaa ensi kaudella MM-sarjassa pääsääntöisesti kahdella autolla. Kris Meeke ajaa kaikki 13 kilpailua. Craig Breen on sivussa niistä kisoista, joissa Loeb on mukana. Khalid Al-Qassimi ajaa joissain ralleissa kolmatta autoa.

Loeb ajoi viimeksi MM-sarjassa vuonna 2015, jolloin hän osallistui vain Monte Carlon ralliin. Viimeksi hän ajoi täyden kauden vuonna 2012, jolloin hän voitti yhdeksännen maailmanmestaruutensa. Osakilpailuvoittoja ranskalaisella on 78.

Lähteet: Autosport

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat