Suora

  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM, Serbia - Suomi
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Lentopallon EM: Turkki - Kreikka
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Saksa, 1. päivän kooste
  • Urheiluruutu
  • Dota 2: The International

Lauri Markkanen hauskuuttaa Boratina – laitettiin näyttelemään legendaarista komediahahmoa

Markkasen näyttelijänlahjat osoittavat lievää potentiaalia, mutta ehkä hänen ei silti kannata jättää koripalloa ja vaihtaa Chicagoa Hollywoodiin.

NBA
Sacha Baron Cohen Boratina.
Sacha Baron Cohen on aiemmin närkästyttänyt ja naurattanut muun muassa kazakstanilaisena Boratina.AOP

Borat on vuonna 2006 ilmestynyt komediaelokuva, jota tähdittää brittiläinen Sacha Baron Cohen. Suureen suosioon nousseessa elokuvassa Cohenin esittämä kazakstanilainen toimittaja Borat saapuu Yhdysvaltoihin kuvamaan dokumenttielokuvaa maasta ja sen tavoista.

Hauskuus syntyy, kun Borat törmää tavallisiin amerikkalaisiin, jotka eivät tiedä olevansa mukana koomisessa perfomanssissa.

11 vuotta elokuvan ilmestymisen jälkeen, syystä, jota ei tiedetä, yhdysvaltalainen verkkomedia The Ringer laittoi Lauri Markkasen lukemaan Boratin vuorosanoja nauhalle. Markkaselle valitussa kohtauksessa Boratille yritetään opettaa niin sanottua "not!"-vitsiä. Ehkäpä Borat valittiin Markkasen rooliksi siksi, että kazakstanilaisaksentti on niin lähellä suomalaista puhetapaa – not!

Aiemmin kyseisessä "Ringer Table Reads" -sarjassa on käväissyt muun muassa Tähtien Sodan Han Soloa esittänyt Robin Lopez (siirryt toiseen palveluun), joka on Markkasen joukkuekaveri Chicago Bullsista.

Voit katsoa Markkasen suorituksen alla olevasta videosta. Bulls-tulokkaan näyttelijänlahjat osoittavat lievää potentiaalia, ja Markkasen mukaan ainakin joku studiossa nauroi. Ehkä hänen ei silti kannata vielä jättää koripalloa ja vaihtaa Chicagoa Hollywoodiin.

Lue myös:

Chicago venyi yllätysvoittoon – Markkasella synkkä ilta, istui penkillä loppuminuutit

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat