Jogurtti: tuoreimmat

Saksalaisdokumentti paljastaa, mihin perunalastujen ahmiminen perustuu – 35 prosenttia rasvaa, 55 hiilihydraatteja 

Perunalastuja pystyy tunnetusti syömään, vaikkei olisi nälkä. Sipsien ainesosat tuottavat aivoissa mielihyvää, jonka vuoksi syöjä ei usein lopeta ennen kuin viimeinenkin muru on syöty. Saksalaisdokumentista selviää, että sipseissä ainesosat, muotoilu ja rapsahtava ääni on rakennettu niin, että niitä syötäisiin mahdollisimman paljon. Maku voi olla täysin toissijainen.

terveys

Saksalaisväite: Elintarvikkeiden parasta ennen -päivämääriä manipuloidaan myynnin edistämiseksi

Samana päivänä ja samassa tuotantoerässä valmistetuilla jogurttipurkeilla saattaa olla eri parasta ennen -päiväys, väittää elintarvikkeiden hävikkiä Saksassa tutkiva professori. Päivämääräkikkailun taustalla on haluttu mielikuva mahdollisimman tuoreesta tuotteesta. Suomessa elintarvikeala vakuuttaa, että meillä tällaista ei tehdä – tai korkeintaan ihan vähän.      

Kotimaa