Toyota: tuoreimmat

Autourheilujärjestö tiivistää organisaatiotaan – Jani Backman johtamaan Suomen MM-rallia

AKK-Motorsport ry uusii organisaatiotaan yhdistämällä kattoyhdistyksen ja erillisen markkinointiyhtiön toimitusjohtajuudet. AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja ja Suomen MM-rallin promoottori Tiina Lehmosen siirtyy helmikuun alusta Toyotan rallitallin palvelukseen. Ry:n toimitusjohtaja Jani Backman ryhtyy johtamaan MM-rallia. Koko AKK:n toimitusjohtajan haku on käynnissä 31. tammikuuta saakka.

urheilu

Päiväkoti ei palaa rallitalliksi – Toyotan ja Tommi Mäkisen ykkösvaihtoehto on uudet tilat Jyväskylässä

Toyotan ralliautojen tuotantoon ei valjasteta Puuppolan päiväkotia eli Tommi Mäkinen Racingin entisiä tiloja. Tommi Mäkinen vahvistaa, että päiväkoti säilyy nykyisissä tiloissa ja ralliautoja valmistetaan muualla. Helsinkiä, Lahtea ja Jyväskylää sijoituspaikaksi tutkinut Mäkinen toteaa, että menestyksen kannalta ralliautojen suunnittelu ja tuotanto olisi parasta olla Jyväskylässä samassa paikassa.

urheilu

Toyotan rallipäällikkö Tommi Mäkinen: "Eihän se huono juttu olisi, jos operointi onnistuu Jyväskylästä"

Rallin nelinkertainen maailmanmestari Tommi Mäkinen jahtaa jatkossa mestaruuksia Toyotalle sen uutena tallipäällikkönä. Maailman suurin automerkki palaa MM-sarjaan vuonna 2017. Toyotan tauko sarjassa kesti 18 vuotta. Jyväskyläläinen Mäkinen on ensimmäinen suomalainen WRC-tallin päällikkö. Mäkinen ei vielä ole päättänyt sata henkilöä työllistävän rallitallin toimipaikkaa. Yksi vaihtoehdoista on Jyväskylä.

urheilu