Wilson Kirwa: tuoreimmat

Lahden ympäristöjohtaja Kari Porra: Ilmastonmuutosta ei voi enää estää

YLE Lahden kolumnisarjassa päijäthämäläiset ja varsinaissuomalaiset kirjoittajat pohtivat millaisia kestäviä tai kestämättömiä valintoja arjessa tehdään. Omista ponnistuksistaan ovat kertoneet muun muassa Mila Teräs, Wilson Kirwa, Seppo Jääskeläinen, Roope Lipasti ja Riku Korhonen. Lahden ympäristöjohtaja Kari Porra pohtii, että millä tavalla ympäristönsuojelun eteen tehty työ tulee näkymään.

Seppo Jääskeläinen (Kirjailija)

Kirjailija Heikki Saure: Taloudellisen kasvun ihannointi kauhistuttaa

YLE Lahden kolumnisarjassa päijäthämäläiset ja varsinaissuomalaiset kirjoittajat pohtivat millaisia kestäviä tai kestämättömiä valintoja arjessa tehdään. Omista ponnistuksistaan ovat kertoneet mm. Mila Teräs, Wilson Kirwa, Seppo Jääskeläinen ja Roope Lipasti. Lahtelainen toimittaja ja kirjailija Heikki Saure pohtii, kuinka turmiollinen meidän nykyinen, taloudellista kasvua palvova yhteiskunta oikein on.

talouskasvu

Kirjailija Riku Korhonen: Uudet huonekalut ovat kolkkoja ja kylmiä

YLE Lahden kolumnisarjassa päijäthämäläiset ja varsinaissuomalaiset kirjoittajat pohtivat millaisia kestäviä tai kestämättömiä valintoja arjessa tehdään. Omista ponnistuksistaan ovat kertoneet mm. Mila Teräs, Wilson Kirwa, Seppo Jääskeläinen ja Roope Lipasti. Turkulainen kirjailija Riku Korhonen, joka paljastaa rakastavansa vanhoja huonekaluja. Korhosen mielestä uusien huonekalujen huoneet ovat ihmisistä tyhjiä.

huonekalut

Kirjailija Mila Teräs: Isoisän kaappikello kestää aikaa

YLE Lahden kolumnisarjassa päijäthämäläiset ja varsinaissuomalaiset kirjoittajat pohtivat millaisia kestäviä tai kestämättömiä valintoja arjessa tehdään. Mitä omassa toiminnassa voi korjata tai parantaa? Omista ponnistuksistaan kertovat mm. Wilson Kirwa, Seppo Jääskeläinen, Roope Lipasti ja Riku Korhonen. Ensin vuoron saa kuitenkin nainen, orimattilalainen kirjailija Mila Teräs, joka kertoo omista elämäntavoistaan.

kulttuuri