Venäjän uhka?: tuoreimmat

Kohudosentti ja BB-Antti mukana A2 Venäjä-illassa

Ajankohtaisen kakkosen ensi tiistain Venäjä-illan studiovieraat ovat varmistuneet. 19-henkisen vierasjoukon enemmistö on Suomessa asuvia venäläistaustaisia henkilöitä. Heihin kuuluvat muun muassa BB-Anttina tunnetuksi tullut, Petroskoissa syntynyt Antti Kurhinen, latvianvenäläisestä perheestä kotoisin oleva rap-artisti Igor Parri ja suomalais-venäläinen valtio-opin opiskelija Lauri Koponen. Vieraaksi on lupautunut myös yleisön kärkitoive, dosentti Johan Bäckman.

Kotimaa

Näin keskusteltiin A2 Venäjä-illan avoimessa toimituskokouksessa

Ajankohtaisen kakkosen Venäjä-illan avoin toimituskokous järjestettiin maanantaina 24. maaliskuuta. Voit lukea kaikki kommentit alla olevista chat-ikkunoista - yleisön kommentit oikealla palstalla ja toimituksen vastaukset vasemmalla. Toimitus kiittää asiallisesta ja antoisasta keskustelusta kaikkia osallistuneita ja ryhtyy valmistelemaan vieraskutsuja ja käsikirjoitusta tältä pohjalta. A2 Venäjä-ilta televisioidaan suorana lähetyksenä Tampereen mediapoliksesta 15. huhtikuuta klo 21.00 alkaen. Venäjä-chat aukeaa jo tuntia ennen suoraa lähetystä osoitteessa yle.fi/venäjä-ilta.

Kotimaa

Suomen suurimman Venäjä-seuran pj: Turvattomuuden tunne saattaa lisääntyä ihmisillä, jotka tuntevat jo valmiiksi venäläisvihaa

Etelä-Karjalassa suomalaiset ja venäläiset ovat tekemisissä päivittäin, kulttuurieroja on soviteltu puolin ja toisin eikä kahnauksiltakaan ole aina vältytty. Lappeenrannassa toimii jäsenmäärältään Suomen suurin Suomi-Venäjä-seura, joka ylläpitää kontakteja täällä asuvien venäläisten ja paikallisten välillä. Puheenjohtaja seuraa Ukrainan tilannetta huolestuneena.

Kotimaa