RoPSin kausikorttikampanja kannatti – 3 000 kortin tavoite on tulossa täyteen

RoPS myy kausikortteja suhteellisen halpaan hintaan, jos niitä menee kaupaksi vähintään 3 000 kappaletta.

Rovaniemen Palloseura
RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen ja luminen Rovaniemen Keskuskentän katsomo joulukuussa 2017.
Johanna Sarjas / Yle

RovaniemiRovaniemen Palloseura on tarjonnut kausikortteja ensi veikkausliigakaudelle 59 euron hintaan. Ehtona on kuitenkin se, että näitä normaalia edullisempia kausikortteja menee kaupaksi vähintään 3 000 kappaletta. Nyt kolkutellaan jo kolmen tuhannen kortin rajaa, sanoo RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatinen.

– 2 930 oli tuossa aamusta (tiistaina). Niitähän tulee useampaa eri kanavaa pitkin, että tarkkaa just tämän hetken lukemaa ei voi antaa.

Seura ei ole tehnyt mitään uutta tavoitetta nyt, kun tavoite näyttää tulevan täyteen jo lähes viikko ennen kampanjan päättymistä.

– Vaikea sanoa. Toivotaan tietenkin, että menee rikki se kolme tuhatta, mutta ei me olla laitettu mitään uutta tavoitetta sinne. Kaikki on plussaa, mikä sen päälle menee.

Kausikortteja on tarjottu ehdollisena, eli ostajat ovat vasta antaneet sitoumuksen siitä, että he ostavat kortin, jos tavoite täyttyy. Jaatinen ei usko, että monikaan jättää kortin lunastamatta vaan kannattajat pitävät lupauksensa.

– Kuinka sitova se tuommonen on? Eihän me sitä nyt lakiteitse lähdetä peräämään, jos sitä tarkoitat, että onko se pakko. Me toivotaan tietenkin, että ne jotka ovat antaneet sitoumuksen, niin myös lunastaa sen kausikortin. Täytyy meidän luottaa tietenkin kannattajiin. Ei me olla edes ajateltu sitä, että tekeekö joku sen sitoumuksen huvikseen, vaan vakavissaan tässä toivottavasti kaikki on liikenteessä.

Kampanja on käynnissä loppiaiseen asti. Kampanjahintaisella kausikortilla ei saa itselleen vakiopaikkaa katsomossa kuten normaalihintaisella kortilla. Normaali hinta RoPSin kausikortille on 225 euroa.