Rovaniemeläinen Lappset laajentaa toimintaansa urheilukenttiin

Lappset Group laajentaa toimintaansa leikkikentiltä ja teemapuistoista harraste- ja huippu-urheiluun.

Lappset Group
Urheilukenttiä
Lappset Liikuntapaikat Oy

RovaniemiLappset ilmoittaa, että se laajentaa toimintaansa urheilukenttäkokonaisuuksiin ja niiden elinkaaripalveluihin. Lappset Group Oy on ostanut Aaba Group Oy:n koko osakekannan ja jatkaa sen liiketoimintaa Lappset Liikuntapaikat Oy:nä.

Lappset Liikuntapaikat Oy muodostaa Lappset-konserniin harraste- ja huippu-urheilun liiketoiminta-alueen ja keskittyy toimittamaan mm. laadukkaita tekonurmialustoja erilaisille urheilukentille. Niihin liittyvien elinkaaripalveluiden toteutuksesta vastaa PlayCare -palveluliiketoimintayksikkö.

Lappset Liikuntapaikat Oy:n liiketoiminnan kehittämisestä ja tekonurmiratkaisujen myynnistä vastaavat Pasi Riikonen ja Jesperi Loponen. He ovat yrityskaupan myötä nyt molemmat Lappset Group Oy:n vähemmistöosakkeenomistajia muun toimivan johdon ohella.

Brändinimi on Lappset SPORT

Uuden liiketoiminnan brändinimeksi tulee Lappset SPORT, jonka alla tarjotaan alustamateriaaleja jalkapallokentille, koulujen kentille, tenniskentille ja agilityradoille. Tarjontaan kuuluvat lisäksi monitoiminurmet ja ylipainehallit sekä kaikkien edellä mainittujen elinkaaripalvelut asennuksista huoltoon ja turvatarkastuksista kierrätykseen.

Tekonurmen toimittajakumppaniksi on valittu CoCreation Grass Corporation (CCGrass), joka on Lappsetin mukaan maailman suurin tekonurmivalmistaja ja yksi kuudesta FIFA Preferred Producer -luokituksen omaavista toimittajista.

Lappsetin muiden SPORT-tuotteiden, kuten ulkokuntoiluvälineiden ja monitoimiareenoiden, tuotekehitys-, markkinointi- ja myyntivastuu säilyy konsernin emoyhtiöllä, Lappset Group Oy:llä. Lappset Liikuntapaikat Oy:n tarkoituksena on laajentua Ruotsiin ja muihin pohjoismaihin.

Lappset Liikuntapaikat Oy on konsernin yhdeksäs tytäryhtiö. Muut tytäryhtiöt ovat Lappset Estonia Oü, Lappset Sweden AB, Lappset GmbH, Lappset UK Ltd, Lappset France SAS, Lappset Nederland BV (Yalp), Yalp USA Inc ja Carousel Oy.