1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Rovaniemen Palloseura

Haastekampanjasta ropisee jo rahaa RoPS:n tilille

Kausikortit lunastetaan RoPS:n bingolta. Jalkapalloseura toivoo, että kortit maksettaisiin ennakkoon.

Vuonna 2015 käyttöön vihitty Rovaniemen keskuskentän Railo-katsomo täyttyy ensi kesänä nopeasti, jos kaikki kausikorttilaiset lähtevät matsiin. Kuva: Kaisa Siren / Lehtikuva

Rovaniemen Palloseura on jo alkanut saada tililleen tuloja kausikorttihaasteestaan, jossa ensi kauden kortin saa 59 euron hintaan, kun kortteja ostetaan ainakin 3000. Kaikkiaan seura sai sitoumuksen yli 3600 kausikortin ostamisesta.

Seuran toimitusjohtaja Petri Jaatinen sanoo, että kaikille kausikortin ostajaksi sitoutuneille on jo lähtenyt sähköpostissa maksutiedot, mutta se ei ole mennyt ongelmitta.

– Kaikille on lähetetty sähköpostia massapostitusjärjestelmän kautta, mutta riippuen sähköpostista, jos on gmail-posti, niin osalla se on mennyt roskapostiin. Olemme lähettäneet uudet sähköpostit, Jaatinen sanoo.

Kausikortit tulevat jakoon RoPS:n bingoon ensi kuussa, ja ne voi maksaa myös haun yhteydessä. Näin pitää tehdä myös silloin, jos maksamisessa halutaan käyttää niin sanottuja tyky-seteleitä.

– Kunhan saadaan mietittyä miten ne jaetaan tasaisesti. Ei me haluta 4000 ihmistä yhtä aikaa jonoon bingon ovelle, Jaatinen sanoo.

Toiveissa kuitenkin on, että ihmiset maksaisivat ennakkoon kausikortit, ja niitä ei tarvitsisi muuta kuin jakaa bingolla.

Myös muut urheiluseurat, muun muassa PS Kemi, KTP Kotkasta ja Oulun Lippo, kokeilevat RoPSin innoittamana kausikorttihaastetta jo tälle kaudelle.

RoPS ylittää kampanjan avulla koko vuoden lipunmyyntitavoitteensa, 180 000 euroa kertaheitolla.