1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. lentoliikenne

Nextjet lisää Kruunupyystä vuoroja Tukholmaan ja avaa uuden reitin Uumajaan ja Göteborgiin

Kokkola–Pietarsaaren kentältä pääsee maaliskuussa joka arkiaamu Tukholmaan. Arlandan-reitillä lennetään jatkossa 26 vuoroa viikossa.

lentoliikenne
Uusi lentoyhtiö Air Leap suunnittelee avaansa lentoreittejä Kruunupyystä Tukholmaan eli avaavansa ainakin osa konkurssiin menneen Nextjetin reiteistä uudelleen.
Kalle Niskala / Yle

Lentoyhtiö Nextjet lisää reittien ja vuorojen määrää Kokkola–Pietarsaaren kentältä Ruotsiin. Kruunupyystä pääsee maaliskuun 12. päivä alkaen lentämään Tukholman lisäksi myös Uumajaan ja Göteborgiin.

Uusi Göteborgin reitti tekee välilaskun Uumajassa. Reitti lennetään Kruunupyystä maanantaiaamuisin ja perjantaina iltapäivisin. Göteborgin suunnasta Kruunupyyhyn lennetään perjantaina ja sunnuntaina. Reitti lennetään 50-paikkaisella CRJ 200 -suihkukoneella.

Tukholmaan Arlandan kentälle pääsee jatkossa myös säännöllisillä aamuvuoroilla, paluulento Ruotsista on illalla. Arkiaamuina lento lähtee kello 6.35 ja on Arlandassa paikallista aikaa kello 7. Päivä- ja iltapäivälähdöt pysyvät edelleen aikataulussa.

Viikossa Tukholman reitillä lennetään 26 vuoroa, kun nyt vuoroja on 14.

Lisälennot mahdollistavat Nextjetin mukaan yhteistyösopimukset useiden lentoyhtiöiden kanssa jatkoyhteyksistä. Nyt 27 prosenttia Tukholmaan lentävistä jatkaa Arlandasta jatkoyhteydellä muihin kohteisiin.

Lue seuraavaksi