Jari Sillanpää aikoo valittaa huumetuomiostaan

Käräjäoikeuden mukaan Jari Sillanpää syyllistyi rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kahteen liikennerikkomukseen. Sillanpään hallusta löytyi 0,3 grammaa metamfetamiinia.

Jari Sillanpää
Jari Sillanpää
Jari SillanpääVesa Moilanen / Lehtikuva

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää sai viime maanantaina Helsingin käräjäoikeudessa 50 päiväsakkoa eli hänen tuloillaan lähes 24 000 euron sakot. Rikosnimikkeet ovat rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kaksi liikennerikkomusta.

Sillanpää myönsi syyllistyneensä rikoksiin. Jos Sillanpää aikoo valittaa tuomiosta hovioikeuteen, hänen on viimeistään tänään ennen virka-ajan päättymistä ilmoitettava tyytymättömyytensä tuomioon.

Viihdetaiteilija Jari Sillanpää aikoo valittaa huumetuomiostaan hovioikeuteen. Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin maanantaina, että Sillanpää on määräajassa ilmoittanut tyytymättömyytensä tuomioon.

Käräjäoikeus langetti Sillanpäälle viikko sitten 50 päiväsakkoa. Hänen tuloillaan sakkosumma on lähes 24 000 euroa.

Oikeuden mukaan Sillanpää syyllistyi rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kahteen liikennerikkomukseen Helsingissä viime syyskuussa. Hänen hallustaan löydettiin 0,3 grammaa metamfetamiinia.

Sillanpää nousi julkisuuteen vuonna 1995, kun hänet valittiin tangokuninkaaksi. Hänen vuonna 1996 julkaistu esikoislevynsä on Suomen toistaiseksi myydyin äänite.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus