1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. tieliikenneonnettomuudet

Kahden rekka-auton nokkakolari Kouvolassa, kolmas ajoi ojaan – viisi loukkaantunutta

Kolarissa oli osallisena myös henkilöauto. Loukkaantuneita on poliisin mukaan viisi. Toisen rekan kuljettaja loukkaantui vakavasti.

tieliikenneonnettomuudet
hälytysajoneuvo kolaripaikalla
Pyry Sarkiola / Yle

KOUVOLA Kuutostiellä Korian ja Elimäen välillä sattui tiistaina aamupäivällä kahden rekka-auton nokkakolari. Liikennevirasto kertoi iltapuolikymmeneltä, että liikenne Kuutostiellä on palautunut normaaliksi. Liikenne oli kokonaan tai osittain poikki aamupäivästä asti.

Toisen rekan kuljettaja oli puristuksissa ohjaamossa, mutta hänet saatiin irrotettua ja toimitettua sairaalahoitoon Helsinkiin. Hänen vammansa ovat vakavia.

Neljä muuta lievemmin loukkaantunutta potilasta on kuljetettu ambulanssilla saamaan hoitoa. Lievemmin loukkaantuneita ovat toisen rekan kuljettaja sekä kaksi aikuista ja yksi lapsi, jotka olivat toisen rekan perään törmänneessä henkilöautossa.

Poliisin tietojen mukaan Helsingin suunnasta kohti Kouvolaa ajaneen rekan perävaunu oli lähtenyt heittelehtimään liukkaan kelin vuoksi. Perävaunu oli osunut vastakkaisesta suunnasta lähestyvään rekkaan. Tämän rekan perässä ajanut henkilöauto osui rekkaan ja vaurioitui kyljestään.

Onnettomuudessa oli osallisena myös kolmas rekka-auto, joka ei kuitenkaan törmännyt nokkakolarissa olleisiin ajoneuvoihin. Poliisin mukaan kolmas rekka ajoi Kouvolan suuntaan liikkuneen onnettomuusrekan edellä. Jostakin syystä tämä rekka ajautui ojaan vähän kauempana törmäyspaikasta, eikä se ollut osallisena kahden rekan törmäyksessä.

Kartta
Yle Uutisgrafiikka

Kuutostie Metsoilan ja Hevossuon välimaastossa oli iltapäivään asti suljettu liikenteeltä. Henkilöautoliikenne pääsi kiertämään Teuroisten kautta. Raskaalle liikenteelle ei ollut kiertotietä, joten sille suositeltiin muita reittejä.

Onnettomuus sattui kello 10.35.

Lue seuraavaksi