Sauli Niinistölle ja rouva Jenni Haukiolle syntynyt poika – IS: Presidentti poistui Naistenklinikalta puolen päivän jälkeen lauantaina

Äiti ja poika voivat hyvin, kerrottiin Tasavallan presidentin kanslian tiedotteessa perjantai-iltana.

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio Presidentinlinnan parvekkeella 1.2.2018. Kuva: Markku Ulander / Lehtikuva

Presidenttiparille on syntynyt perjantaina poika. Asiasta kertoo Tasavallan presidentin kanslia.

Sekä äiti että vauva voivat hyvin, kertoo synnytyksessä mukana ollut isä, kirjoitetaan tiedotteessa. Presidentti Niinistö on jakanut tiedotteen omilla Facebook (siirryt toiseen palveluun)-sivuillaan.

– Olemme nyt pienen pojan vanhempia, presidentti kirjoittaa.

Vauvauutinen on kerännyt tuhansia onnitteluita ja tykkäyksiä Facebookissa. Tasavallan presidentin kanslian sivut kaatuivat hetkellisesti hieman vauvauutisen tultua julki.

Tiedotteen mukaan vauva syntyi hieman ennen iltakahdeksaa Helsingissä Naistenklinikalla.

Kuva: Derrick Frilund / Yle

Ilta-Sanomat kertoi lauantaina (siirryt toiseen palveluun), että tasavallan presidentti poistui synnytyssairaalasta seuraavana päivänä lauantaina kello 12.40.

Presidenttipari on saanut ennen lapsen syntymää kansalaisilta paljon onnitteluita ja he kiittivät kansalaisia niistä lämpimästi, kerrotaan tiedotteessa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun virassaolevalle presidentille syntyy lapsi. Niinistö ja Haukio kertoivat lokakuussa odottavansa perheenlisäystä. Tuolloin he kertoivat tiedotteessa, että lasta on odotettu ja toivottu vuosien ajan. Lisää presidenttiparista Elävässä arkistossa.

Lue myös: