Nuorimies makasi keskellä tietä Kemissä – alkoi rettelöimään poliisin tullessa paikalle

Perjantain ja lauantain välisenä yönä poliisipartio huomasi Kemin keskustan kadulla maassa makaavan miehen. Poliisin puhutellessa miestä, tämä alkoi käyttäytyä aggressiivisesti.

poliisi
Poliisiauton kylki.
Risto Koskinen / Yle

Poliisi havaitsi Kemin keskustassa tiellä makaavan nuoren miehen. Poliisipartio oli lauantaina aamuyöllä suorittamassa normaalia partiointia, kun he huomasivat Keskuspuistokadulla tiellä makaavan kemiläisen 19-vuotiaan miehen.

Puhuttaessa miestä tämä alkoi käyttäytyä poliisia kohtaan aggressiivisesti. Paikalle tuli myös kemiläinen 23-vuotias nainen. Hän oli myös aggressiivinen.

Poliisipartio yritti rauhoitella tilannetta eri keinoin, mutta päätyivät lopulta toimittamaan miehen poliisivankilaan. Partion siirtäessä miestä poliisiautoon yritti nainen estää miehen siirtoa ja nainen alkoi potkia toista poliisia.

Tämän jälkeen nainen raudoitettiin ja otettiin myös kiinni. Kiinniotetut toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Mies sai sakon haitanteosta ja naista epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, josta vähimmäisrangaistus on kolme kuukautta vankeutta.