Poliisin tehovalvonta tuotti tulosta Forssan ja Loimaan seuduilla – haaviin huumeita ja etsintäkuulutettuja

Huumausaineiden katuvalvontaiskussa poliisin takavarikkoon jäi muun muassa huumeita, dopingaineita ja toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä.

lainvalvonta
Poliisi
Valvontaiskuun ja näkyvään valvontaan osallistui väkeä sekä Hämeen että Lounais-Suomen poliisilaitoksista.Petteri Paalasmaa / AOP

Poliisi on jatkanut huumausainevalvonnan tehoiskuja Forssan ja Loimaan seuduilla. Hämeen poliisilaitos ja Lounais-Suomen poliisilaitos tekivät yhtäaikaisen tehostetun huumausaineiden katuvalvontaiskun 8.–9. helmikuuta.

Poliisilaitosten yhteisen tiedotteen mukaan valvontaiskun tulokset olivat jälleen hyvät ja epäiltyjä huumausainerikoksia sekä huumausaineen käyttörikoksia paljastettiin runsaasti. Tarkoituksena onkin jatkaa yhteistyötä aiemmin sovittujen linjausten mukaan.

Forssasta löytyi huumeita ja ampumatarvikkeita

Poliisi paljasti Forssan seudulta epäillyn törkeän huumausainerikoksen, törkeän dopingrikoksen, kaksi huumausainerikosta, yhdeksän huumausaineen käyttörikosta, useita epäiltyjä rattijuopumuksia, kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta, kaksi lievää ampuma-aserikosta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidon.

Forssan seudulla poliisin haaviin jäi operaation yhteydessä myös useita etsintäkuulutettuja. Lisäksi Hämeen poliisi joutui valvonnassa havaitun johdosta tekemään yhden lastensuojeluilmoituksen.

Poliisi takavarikoi isohkon määrän huumaus- ja dopingaineita, huumausaineiksi ilman reseptiä luokiteltavia lääkeaineita, ampumatarvikkeita ja toisen vahingoittamiseen soveltuvia esineitä.

Loimaalta takavarikoitiin etenkin marihuanaa

Loimaan seudulla poliisi paljasti operaatiossa kaikkiaan kymmenen epäiltyä huumausainerikosta tai huumausaineen käyttörikosta. Kolmessa tapauksessa epäilty oli ensikertalainen.

Pääosin takavarikoitiin marihuanaa. Lisäksi epäiltyjen hallusta löytyi poliisin mukaan pieniä määriä amfetamiinia ja huumaavia lääkevalmisteita.