1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. A-teema

Katsojat äänestivät viimeisen puolen tunnin aiheen A-teemassa

Torstain A-teemassa katsojille annettiin ensi kertaa valta päättää siitä, mistä lähetyksen viimeisen puolituntisen aikana puhutaan. Äänestys tehtiin Yle.fi-sovelluksessa.

A-teema
A-teemassa käsitellään työtä ja työttömyyttä.  Yleisöllä on mahdollisuus äänestää Yle.fi-sovelluksella, mistä näkökulmasta ohjelman viimeisen puolen tunnin aikana keskustellaan.
A-teemassa käsiteltiin työtä ja työttömyyttä. Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää Yle.fi-sovelluksella, mistä näkökulmasta ohjelman viimeisen puolen tunnin aikana keskustellaan.

Kymmenen keskustelijaa tarttui torstai-iltana 15.2. A-teemassa suomalaisia varjostavaan ongelmaan: työttömyyteen. A-teema oli valinnut ohjelman vieraiksi ihmisiä yhteiskunnan eri saroilta. He toivat keskusteluun mukaan omat kokemuksensa ja näkemyksensä työttömyydestä ja sen hoitamisesta.

Yleisöllä oli tällä kertaa mahdollisuus äänestää Yle.fi-sovelluksella, mistä näkökulmasta ohjelman viimeisen puolen tunnin aikana keskustellaan, sekä ketkä vieraista aloittavat keskustelun.

Yleisö sai valita, puhutaanko ohjelman päätteeksi työttömyyskorvauksista, irtisanomisten helpottamisesta tai vakituisten työsuhteiden merkityksestä tulevaisuudessa.

Noin 40 prosenttia äänistä sai vaihtoehto: Vakituinen työsuhde ei ole tulevaisuutta? Keskustelun aloittivat Tarja Filatov ja Ilkka Oksala.

Äänestys aukesi klo 19, eli pari tuntia ennen ohjelman alkua ja päättyi klo 21.45. Äänestykseen pystyi osallistumaan kännykällä.

Ohjelma tulee katsottavaksi myöhemmin Yle Areenaan.

Lataa Yle.fi-sovellus! (siirryt toiseen palveluun)

Artikkelia on muokattu A-teeman lähetyksen päättymisen jälkeen.

Lue seuraavaksi