1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Osallistu

Nyt etsitään Suomen upeinta hiihtomaisemaa – katso muiden lukijoiden latukuvia ja lähetä omasi

Lähetä meille latukuva tästä jutusta löytyvän lomakkeen avulla. Voit myös käyttää Twitterissä tai Instagramissa tunnistetta #ylenlatukuva.

Kuva: Ismo Pekkarinen / AOP

Harvoin on lomien ajaksi osunut niin kauniita hiihtokelejä kuin tänä vuonna. Auringonpaiste saa parhaat puolet esiin lumisessa hiihtomaisemassa – ei siis muuta kuin kamera laulamaan!

Lähetä meille latukuva alla olevan napin kautta tai osoitteeseen kuopio@yle.fi. Voit myös käyttää Twitterissä tai Instagramissa tunnistetta #ylenlatukuva.

Kirjoita kuvan yhteyteen tietoa siitä, mistä kuva on otettu. Voit myös kertoa muuta tietoa hiihtopaikkaan liittyen. Pitkää tekstiä sovellus ei näytä, joten sitä joudutaan muokkaamaan. Ennen kuvan lähettämistä lue Ylen kuvajoukkoistusten pelisäännöt täältä.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Tämä juttu on saanut innoituksensa retkipaikka.fi-sivuston bloggauksesta: Tässä on vahvin ehdokas Savon kauneimmaksi hiihtoladuksi – Suonenjoen Lintharju (siirryt toiseen palveluun).