HPK luopui kahdesta pelaajastaan turvatakseen kestävän liiketoiminnan

TPS ja Oulun Kärpät toivottavat HPK:sta lähtevät ilolla tervetulleiksi.

Jääkiekon miesten SM-liiga
pipo ja fanitavaraa
Miki Wallenius / Yle

HPK:n Oula Palve ja Kristian Vesalainen ovat lähteneet HPK:sta kesken kauden. Molemmat jatkavat liigakauttaan muualla. HPK ja Oula Palve ovat purkaneet pelaajasopimuksensa. Kristian Vesalainen on vuokrattu loppukaudeksi Oulun Kärppiin.

Oulun Kärpistä kerrotaan, että ​hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi. Kärppien urheilutoimenjohtajan Harri Ahon mukaan Kärpillä oli tiukat kriteerit mahdollisten pelaajahankintojen suhteen, ja Vesalainen istui siihen erinomaisesti.

– Kristian on osoittanut olevansa tässä liigassa erittäin hyvä ja tuloksentekoon pystyvä pelaaja. Kristian on profiilipelaaja, ja on meidän sloganimme näköinen pelaaja. Hän on nopea, vahva ja luotettava, kiittää Harri Aho.

Vesalainen liittyy uuteen joukkueeseensa jo maanantaiaamuna, ja on mukana pelaavassa kokoonpanossa jo ensi viikon tiistaina, kun Kärpät kohtaa KooKoon.

Myös Palve pääsee tuleen ensi viikolla

TPS:stä kerrotaan, että Oula Palve siirtyy Turun Palloseuran riveihin kahden vuoden sopimuksella. Sopimus kattaa myös kuluvan kevään. Oula Palven ensimmäinen peli TPS:n paidassa nähdään jo ensi viikolla.

HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen sanoo, että HPK Liiga on tehnyt pelaajasopimusten vuokraus- ja purkupäätökset taloudellisin perustein, ja pyrkii turvaamaan kestävää liiketoimintaa.