VR Track siirtää kymmeniä työpaikkoja Hyvinkäältä Riihimäelle

Riihimäen matkakeskukseen rautatieaseman tuntumaa tulee kaikkiaan 60 VR Trackin työpaikkaa. Muutto on jo käynnissä. Myös Helsingissä VR Track on muuttoaikeissa Pasilan Isoon pajaan.

Rautatieinfrastruktuuri
Toimistotalo kuvattuna talvella
Riihimäen matkakeskuksen toimistorakennuksesta kaksi kerrosta kuuluu jatkossa VR Trackille.Sari Törmikoski / Yle

VR Trackin viestinnästä kerrotaan, että Riihimäen matkakeskuksesta löytyi toiminnalle nykyaikaiset toimivat työtilat, hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Matkakeskus ja sen toimistotorni ovat olleet Riihimäellä vajaasti täytettyjä. Nyt taloon tekee muuttoa maaliskuussa noin 60 VR Trackin työntekijää. Väki siirtyy Hyvinkäältä Riihimäelle töihin.

VR Trackin suurin työkohde Riihimäellä on ratapihan ja laitureiden alkava uusiminen. VR Track voitti syksyllä 2017 työmaiden urakkakilpailutuksen.

Riihimäellä suunnittelijoiden ja työntekijöiden lähin ulkotyökohde on uuden toimiston ikkunan alla, ratapihalla. Raidetöitä, laitureiden nostamista ja uusimista riittää Riihimäen ratapihalla keväästä 2018 runsaaksi kahdeksi vuodeksi.

Modernia ja muunneltavampaa työtilaa Riihimäelle ja Pasilaan

VR Trackin mukaan muutto Riihimäelle on myös yrityksen toiminnan tehostamista modernisoimalla työskentelyä monitoimitiloihin. Riihimäen kaupungin elinkeinotoimesta vahvistetaan, että VR Trackin muutto on menossa.

VR Track on liikkeellä muuttolaatikoidensa kanssa Riihimäen lisäksi pian myös Helsingissä.

Siellä yritys muuttaa loppukeväästä 2018 keskustasta Rautatietorilta Pasilaan aiemmin Ylen Iso pajana tunnettuun toimistotaloon.