Tähdet yllättivät tavalliset leffakävijät Oscar-gaalassa: hodarijuhlat pystyyn viereisessä elokuvateatterissa

Oscar-gaalan juontaja Jimmy Kimmel johdatti vapaaehtoiset gaalavieraat viereiseen teatteriin tervehtimään tavallisia elokuvankävijöitä.

Oscar-palkinto
Kohtaus Star Wars: The Last Jedi -elokuvasta.
Star Warsista tuttu Mark Hamill oli mukana Jimmy Kimmelin juonimassa tempauksessa.John Wilson / Lucasfilm Ltd.

Oscar-gaala ei olisi Oscar-gaala ilman kepposia. Tällä kertaa juontaja Jimmy Kimmel poikkesi vapaaehtoisten gaalavieraiden kanssa vierailulla läheisessä elokuvateatterissa.

Teatteriin oli asennettu yökameroita, ja ihmiset olivat aluksi tietämättään suorassa lähetyksessä. Pian Kimmel joukkoineen yllätti elokuvanystävät paikan päällä – suorassa lähetyksessä. Kaikki Oscar-vieraat ja elokuvateatterin väki olivat suorassa yhteydessä toisiinsa valkokankaiden välityksellä.

Gaalavieraat toivat taviksille tuliaisiksi purtavaa, kuten karkkia, popcornia ja hodareita, joita ammuttiin yleisön joukkoon "hodaritykeillä". Mukana elokuvatähdistä olivat muun muassa Emily Blunt ja Mark Hamill.

Onnekas paikallinen pääsi Jimmy Kimmelin haastateltavaksi ja sai esitellä seuraavan Oscarin jakajat.

Taviksia on ollut Oscar-gaalan suorassa lähetyksessä ennenkin. Vuonna 2014 juontaja Ellen DeGeneres tilasi gaalavieraille pizzaa ja saatteli pizzalähetin lavalle ja vieraiden joukkoon. Kun pizzat oli toimitettu, gaalavieraat keräsivät lähetille yhdessä juomarahaa. Sitä kertyi yhteensä noin 1000 dollaria.