GTK:n entinen tutkimusasema myynnissä Sodankylän Vuotsossa

Rovaniemellä myytävänä on useita kerrostaloja, rivitalo ja tontteja rajavartiolaitoksen alueella Korkalovaaran etelärinteellä.

Senaatti-kiinteistöt
GTK:n vanha tutkimusasema Sodankylän Vuotsossa
GTK:n vanha tutkimusaseman yhteydessä on myös Ilmatieteen laitoksen mittalaitteita.huutokaupat.com

Senaatti-kiinteistöt myy Geologian tutkimuskeskuksen entisen tutkimusaseman rantamökkeineen Sodankylän Vuotsossa. GTK luopui sen käytöstä viime vuonna.

Tutkimusaseman kiinteistöön kuuluu kaksi palstaa, joiden yhteispinta-ala on liki 10 hehtaaria. Rakennuksia ovat liki 300-neliöinen toimistorakennus, kaksi saunaa, noin 150 neliön asuinrakennus sekä purkukuntoinen varasto.

Tutkimusaseman alueen läpi kulkee moottorikelkkareitti, ja sinne on sijoitettuna myös Ilmatieteen laitoksen mittalaitteita. Vuotson asemasta oli tarjottu keskiviikkoaamupäivällä 14 000 euroa. Kaupat tehdään sivustolla www.huutokaupat.com (siirryt toiseen palveluun).

Mökki Tenon rannalta

Rovaniemellä myytävänä on useita kerrostaloja, rivitalo ja tontteja rajavartiolaitoksen alueella Korkalovaaran etelärinteellä.

Senaatti-kiinteistöjen myyntipäällikkö Jyrki Maikola kertoo, että valtion poistettavasta kiinteistöomaisuudesta on jo myös syntymässä kauppoja Lapissa.

Muun muassa Kolarista myydään entinen Metlan tutkimusasema sekä Tullin asema. Karigasniemeltä myydään Tullin käytössä olleet rivitalot.

Tarjousten vastaanotto on jo lopetettu myös Utsjoen kohteesta, joka on Ely-keskuksen kalastuksenvalvojien käytössä ollut mökki Tenojoen rannalla.