Hyppää sisältöön

Kuusi huippujuttua sunnuntai-iltaan: Opi, hämmästy ja nautiskele näistä jutuista

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon parhaita juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.

Vielä viisi vuotta sitten tietokoneohjelma oli melko kehno kertomaan, mitä tietyssä kuvassa on. Nyt ohjelmat pystyvät itsenäisesti luomaan täysin uusia kuvia, vaikka ihmiskasvoista.

Mikrohelmiä voi olla kuorintavoiteiden ja suihkugeelien lisäksi myös esimerkiksi parranajogeeleissä. Kuva: AOP

Tiede ei tunne vielä läheskään kaikkia muovin haitallisia vaikutuksia. Kysyimme, mitä pitäisi tietää esimerkiksi muoviastioiden käytöstä.

Yhdysvaltain vankiloissa elää yli 2 800 kuolemaantuomittua. Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan heistä ainakin neljä prosenttia voi olla syyttömiä.

Bloggaaja Ebba von Sydow sanoo, ettei hän hyväksy 5–6 päivän toimitusaikaa tai paketin hakua postista. Ruotsissa muotiketjut houkuttelevat asiakkaita takaisin liikkeisiinsä kahviloilla ja uusilla konsepteilla.

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoo olevansa konservatiivisuuteen taipuvainen pragmaatikko. Onko putinismi ideologia vai pussillinen konsteja, pohtii ulkomaantoimittaja Heikki Heiskanen.

Voimanostaja Jari Saario ei esitä olevansa nuoriso-ohjaaja tai psykologi. Silti hän osaa auttaa nuoria saamaan elämänsä takaisin raiteilleen.

.
.