1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Osallistu

Mitä haluat kysyä Esko Aholta?

Venäjällä valitaan presidentti sunnuntaina, eikä voittajasta ole epäselvyyttä. Miltä Venäjä näyttää vuonna 2018 ja mitä voi odottaa seuraavalta kuudelta vuodelta? Maailma on kauppasodan partaalla Yhdysvaltojen uhkailemien terästullien vuoksi. Mitä siitä seuraa? TV1:n Ykkösaamun vieraana on East Office Finlandin hallituksen puheenjohtaja, entinen Suomen pääministeri, Esko Aho.

Kuva: Yle

Kaikkien ennusmerkkien mukaan Vladimir Putin jatkaa seuraavat kuusi vuotta Venäjän peräsimessä. Minne Putin Venäjää vie?

Venäläinen kaksoisagentti Sergei Skripal myrkytettiin Britanniassa. Jäljet johtavat Venäjälle. Miksi Venäjä toimii näin?

Toisella puolella maailmaa Donald Trump uhkailee terästulleilla ja vaihtaa ulkoministeriään. Mitä Yhdysvalloilta voi odottaa seuraavaksi?

TV1:n Ykkösaamussa lauantaina 17.3. klo 10.05 Seija Vaaherkummun vieraana on East Office Finlandin hallituksen puheenjohtaja, Venäjän suurimman pankin Sberbankin hallituksessa istuva Esko Aho.

Aholle voi lähettää kysymyksiä osoitteeseen tv1.ykkosaamu@yle.fi (siirryt toiseen palveluun) tai alla olevalla lomakkeella.