TV:stä tuttu Laura Ruohola keskustan viestintäpäälliköksi

Keskusta hakee Ruoholan monipuolisella mediaosaamisella vaikuttavuutta viestintäänsä.

Suomen Keskusta
Jere Nurminen ja Laura Ruohola kisastudiossa.
Laura Ruohola (oik.) oli Ylellä juontamassa muun muassa 2014 Sotshin olympialaisten kisastudiota Jere Nurmisen kanssa.Yle

Keskustan viestintäpäälliköksi on valittu Laura Ruohola, puolue kertoo tiedotteessaan. Hän aloittaa tehtävässä huhtikuun alkupuolella.

Ruohola on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri Tampereen yliopistosta, pääaineenaan aluetiede ja ympäristöpolitiikka.

Ruohola on työskennellyt monipuolisesti toimittajana eri televisiokanavilla, esimerkiksi Ylellä urheilutoimittajana sekä juontajana sisustusohjelmissa Nelosella ja MTV:llä.

Ruohola on työskennellyt myös viestinnän ja markkinoinnin parissa esimerkiksi kuninkuusraveissa, loma-asuntomessuilla sekä yrittäjänä.

– Olen viime vuodet tehnyt töitä muun muassa sisustamisen, rakentamisen ja urheilun saralla. Tulen ehdottomasti pitämään nämä asiat elämässäni myös jatkossa ja luulen, että urheilutoimittajan taustasta voi hyvinkin olla hyötyä myös politiikan pelikentillä, Ruohola kertoo tiedotteessa.

Keskustan tähtäimessä on vaikuttavuus viestinnässään.

– Ruoholan monipuolinen mediakokemus sekä sisältöosaaminen tulee tukemaan Keskustan entistä vaikuttavampaa viestintää, Keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaska kertoo.