Crazy Town valtaa tyhjillään olleen Anttilan tavaratalon Jyväskylässä

Entisen Anttilan tavaratalon tiloihin on löytynyt pitkän etsinnän jälkeen vuokralainen Jyväskylässä.

Jyväskylä
Entisen Anttilan tavaratalon tiloihin tulee Crazy Townin työtiloja, tapahtumatila sekä koulutus- ja neuvottelutiloja.
Entisen Anttilan tavaratalon tiloihin tulee Crazy Townin työtiloja, tapahtumatila sekä koulutus- ja neuvottelutiloja.Crazy Town

Asiantuntijayritysten yhteisö Crazy Town muuttaa rakennuksen toiseen kerrokseen mittavan remontin jälkeen loppukesällä. Crazy Town vuokraa tilat vakuutusyhtiö Ilmariselta.

2000 neliön tiloihin tulee työtiloja, tapahtumatila sekä koulutus- ja neuvottelutiloja. Vuokralaisten etsintä Anttilalta tyhjäksi jääneen rakennuksen alempiin kerroksiin jatkuu yhä.

Uusiin tiloihin ajaa reipas kasvu. Moni nykyisestä Jyväskylän yksikön 45 jäsenyrityksestä kasvaa ja uusia tulijoitakin on jonotuslistalla jo parikymmentä. Tulevat suuremmat tilat mahdollistavat toiminnan jopa 150 yritykselle ja yli 300 henkilölle.

Anttilan tavaratalo lopetti Kävelykadun varrella pari vuotta sitten, kun Kesko ajoi alas koko ketjun.

Crazy Townilla on lähivuosien tähtäimessä perustaa yksikkö myös Hippoksen osaamiskeskittymään. Lisäksi Crazy Townilla on yksiköt Tampereella ja Hämeenlinnassa, joissa yrityksiä on yhteensä yli sata.

Jyväskyläläisen Crazy Town Oy:n toimitusjohtaja Mikko Markkanen kertoo, että yhteisö tarjoaa jatkossa monipuoliset palvelut kasvuun, henkilöstön kehittämiseen ja verkostoitumiseen.