Jari Sillanpään keikkaa ei ainakaan vielä peruta Tampereella

Tampere-talon ohjelmapäällikkö Timo Suomi sanoo keskustelleensa asiasta muiden konserttitalojen kanssa.

viihdemusiikki
Jari Sillanpää
Jari SillanpääRoni Rekomaa / Lehtikuva

Viihdetaiteilija Jari Sillanpään keikkaa Tampereella ei ainakaan vielä peruta. Sillanpään kiertueen on määrä päättyä Tampere-talon konserttiin 20. toukokuuta.

Tampere-talon ohjelmapäällikkö Timo Suomi sanoo puhuneensa asiasta muiden konserttitalojen kanssa.

– Lopullista päätöstä ei ole vielä tehty. Muissa konserttitaloissa ei ole peruutuksia. Seuraamme kiertuetta viikko kerrallaan, Timo Suomi kertoo.

Muutama tapahtumajärjestäjä on perunut Sillanpään keikkoja.

Sillanpää otettiin Thaimaan lomamatkansa jälkeen kiinni Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Hän myönsi MTV:n Enbuske, Veitola & Salminen-ohjelmassa käyttäneensä huumeita.

Sillanpää kertoi Facebookissa esitutkinnassa myöntäneensä, että on hankkinut metamfetamiinia omaan käyttöön ja juhlissa tarjottavaksi. Huumetta on hankittu päivityksen mukaan satunnaisesti pieniä eriä vuosina 2014–2017 yhteensä noin 110 grammaa.

Suositun laulajan huumeidenkäyttö paljastui viime syksynä, kun poliisi pysäytti autolla ajaneen Sillanpään Helsingin keskustassa. Hänen veressään oli metamfetamiinia, ja hänen hallustaan löytyi myös samaa huumetta. Sillanpää tuomittiin rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta 50 päiväsakkoon eli hänen tuloillaan 23 750 euroon.