Verkkolehti: Facebook on poistanut Zuckerbergin lähettämiä viestejä käyttäjien postilaatikoista

Facebookin mukaan yhtiö teki useita muutoksia suojellakseen johdon viestintää Sony Pictures -sähköpostivuodon jälkeen 2014.

Facebookin logo

Facebook on poistanut Mark Zuckerbergin sekä muun korkean johdon lähettämiä Facebook-viestejä käyttäjien postilaatikoista. Asiasta kertoo yhdysvaltalainen verkkolehti TechCrunch (siirryt toiseen palveluun).

Kolme erillistä lähdettä vahvisti TechCrunchille, että Zuckerbergin heille lähettämät viestit ovat kadonneet heidän Facebook-viestilaatikostaan, kun taas heidän omat vastauksensa ovat yhä nähtävissä. Lisäksi vuonna 2010 lähetetty sähköpostikopio viesteistä todistaa, että Zuckerbergin viestit ovat sittemmin kadonneet.

Facebook vastasi lausunnolla TechCrunchin kyselyyn asiasta. Facebookin mukaan yhtiö teki useita muutoksia suojellakseen johdon viestintää Sony Pictures -sähköpostivuodon jälkeen 2014. Yksi toimista oli, että Zuckerbergin viestit ovat näkyvillä vain vähän aikaa.

Facebook ei kuitenkaan ole kertonut asiasta julkisesti tai kertonut siitä viestien vastaanottajille.

Tavallisille Facebookin käyttäjille viestien poistaminen ei ole mahdollista. Viestit voi poistaa omasta postilaatikosta, mutta vastaanottajilla ne yhä säilyvät.

Facebookin Messenger-viestintäsovelluksella on yli 1,3 miljardia käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Aiheesta muualla:

Facebook retracted Zuckerberg's messages from recipients' inboxes (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: Yle