#munteko-haasteella tekoja ympäristön hyväksi? Tubettaja Joona Puhakan listalla on 15 tekoa muovittomasta elämästä kasvisruokaan

Puhakka sanoo Ylen aamu-tv:ssä, että haluaa tuoda katsojilleen esiin sellaisia asioita, mitä he eivät yleensä näe.

Joona Puhakka
Joona Puhakka ja Eetu Helminen.
Miten sinä parantaisit omaa ja muiden elämää? Smart&Clean -säätiö haastaa pohtimaan tätä kysymystä Munteko-kampanjassa. Kampanjasta kertoivat Aamu-tv:ssä säätiön johtava asiantuntija Eetu Helminen ja A-lapset Youtube-kanavan toinen tubettaja Joona Puhakka.

Minkälaisilla teoilla voisi parantaa ympäristön hyvinvointia? Tähän halutaan kiinnittää huomiota käynnistyneellä #munteko-haasteella.

Tubettaja Joona Puhakka on yksi haasteeseen osallistuvista. Hän osallistuu haasteeseen 15 erilaisella teolla. Hän kertoo Ylen aamu-tv:ssä muun muassa pitävänsä viikonlopun kestävän kasvisruokatempauksen, kierrättävänsä vaatteita ja korjaavansa niitä sekä yrittävänsä elää muovittomasti.

– Me ollaan vähän tällaisia ronskeja äijiä, tehdään asioita ehkä vasemmalla kädellä ja juoksennellaan ympäriinsä, niin voisi olla hyvä tuoda katsojille jotakin sellaista mitä ei yleensä tehdä, hän sanoo aamu-tv:n haastattelussa.

Pikaruokaa ainakin videoiden perusteella välillä paljonkin kuluttava Puhakka sanoo odottavansa etenkin kasvisruokaviikonloppua.