1. yle.fi
  2. Uutiset

Viisi huippujuttua lauantai-iltaan: Syvenny, opi ja hämmästy näiden parissa

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon parhaita juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.

Viikonloppukooste
Kaisa Leppälä
Sairaanhoitaja Kaisa Leppälä siivoaa ensi töikseen poikien tavaroita ahtaasta eteisestä vuokra-asunnossaan.Jaani Lampinen / Yle

Sairaanhoitaja vuokraloukussa: "Kun kaikki rahat menevät asumiseen, herää kysymys, miksi Helsinkiin kannattaisi edes jäädä"

Kallis asuminen aiheuttaa ihmisille taloudellista stressiä ja ahdinkoa. Jos asuu vuokralla, oman asunnon säästämiseen ei jää rahaa ja jos asuu omistusasunnossa ja talous on jo tiukilla, niin korkojen nousu saattaisi olla taloudelle tuhoisaa.

Yle tutki kaikki Suomen 3 030 asuinaluetta – tähtiluokitus kertoo, millainen naapurustosi on muihin verrattuna

Yle tutki Suomen 3030 asuinaluetta. Ostovoima, ikäjakauma ja koulutus erottavat asuinalueet huonoihin, keskivertoihin ja hyviin alueisiin.

Grafiikka
Mikko Airikka | Yle

"He uhkasivat ampua aivoni pellolle" – Dubaista paennut suomalaisnainen kertoo karkumatkasta, joka alkoi huvijahdilla ja päättyi kommandosieppaukseen

Dubain hallitsijan tytärtä pakomatkalla seurannut Tiina Jauhiainen sanoi lehdistötilaisuudessa, että halusi auttaa vapaudesta unelmoivaa ystäväänsä Dubain hallitsijan tytärtä. Kiinni jäätyään Jauhiainen uskoi joutuvansa teloitettavaksi.

Tiina Jauhiainen
Tiina Jauhiainen tiedotustilaisuudessa Lontoossa.Pasi Myöhänen / Yle

Mitä todella tapahtui ravintola Kaisaniemen seinin sisällä – Ylen toimittaja seurasi "vaihtoehtoisen oikeiston" kokousta

Valkoista valtaa kannattava ryhmittymä kokoontui viikko sitten helsinkiläiseen ravintolaan. Kokous herätti ennakkoon huomiota, mutta sen tapahtumista kerrottu julkisuuteen vain vähän, tähän asti.

Ravintola Kaisaniemi.
Mikko Ahmajärvi / Yle

Näitä Katja Honkosen julkkispiirroksia seuraa jo yli 10 000 Instagramissa: "Malli New Yorkista kysyi, että voitaisiinko auttaa toisiamme – ja siitä se lähti"

Mikael Gabriel, Ariana Grande, Toni Wirtanen. Näitä ja kymmeniä muita Katja Honkosen piirtämiä muotokuvia ihastelee jo yli 10 000 seuraajaa Instagramissa. Moni julkkis ympäri maailmaa on jakanut muotokuvia myös omalla Instagram-tilillään.

Kuvassa Katja Honkosen piirtämä muotokuva laulaja Anna Abreusta.
Osa julkkiksista on jakanut piirroskuviaan myös omilla tileillään. Yksi jakajista on laulaja Anna Abreu, joka kirjoittaa Honkosesta: "@honkokat oot talentti"Katja Honkonen

.

Lue seuraavaksi