Yli 23 000 matkustajaa käyttänyt Porin lentoliikennettä – Helsingin-lennot jäävät superviikon jälkeen tauolle

Lentoyhtiö Nextjet panostaa Porin superviikkoon lisäämällä lentoja. Aiemmin hankalaksi osoittautunut Tukholman-reittikin tuntuu löytäneen matkustajat.

lentoliikenne
Kuvassa Nextjet lentokone.
Nextjet

Lentoyhtiö Nextjetin Porin-lennoilla on lentänyt vuoden aikana yli 23 000 matkustajaa. Yhtiö on aiemmin kertonut olevansa tyytyväinen Helsingin-lentojen matkustajamääriin.

– Tukholmaan on myös nyt myyty hyvin lippuja ja sinnekin on ensi viikolla menossa jo täysiä koneita, kertoo Nextjetin Suomen avainasiakaspäällikkö Paula Kangasniemi.

Superviikon jälkeen kesätauko

Porissa kuhisee heinäkuussa, kun samaan aikaan vietetään Pori Jazzeja, SuomiAreenaa ja Asuntomessuja. Tapahtumaviikon jälkeen Helsingin-lentoihin tulee pieni kesätauko. Tukholmaan lennetään kesälläkin ilman keskeytyksiä.

– Superviikolle lentoja on lisätty yleisön pyynnöstä. Viime vuonna kotimaan matkailu selkeästi hiljeni ja Tukholman-lentoja taas kyseltiin enemmän, kun ihmiset halusivat kesälomillaan matkustaa ulkomaille, Paula Kangasniemi kertoo.

Nextjet on lentänyt Porista Helsinkiin ja Tukholmaan nyt noin vuoden. Aiemmin yhtiö lennätti ihmisiä Porista Tukholmaan vuonna 2014.

Lue lisää:

"Muu Suomi ei tiedä, että Poriin pääsee myös lentämällä" – Poriin palannut lentoliikenne toiminut vuoden verran