1. yle.fi
  2. Uutiset

Pian euroviisuihin suuntaava Saara Aalto houkutteli väentungoksen kauppakeskukseen

Saara Aalto esiintyy euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa reilun viikon päästä tiistaina 8. toukokuuta.

Saara Aalto
Saara Aalto.
Vesa Moilanen / Lehtikuva

Suomea ensi kuun euroviisuissa edustava Saara Aalto on kerännyt suuren joukon faneja helsinkiläiseen kauppakeskukseen. Fanitapaamisessa Forumin kauppakeskuksessa Aalto jakoi faneille nimikirjoituksia ja hänen kanssaan sai myös ottaa yhteiskuvia.

Saara Aalto fanit
Vesa Moilanen / Lehtikuva

Saara Aalto edustaa Suomea euroviisuissa Monsters-kappaleellaan. Euroviisut pidetään Portugalin Lissabonissa ensi kuun alkupuolella.

Suomi esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa reilun viikon päästä tiistaina 8. toukokuuta. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 12. toukokuuta.

Lissaboniin maanantaina

Portugalissa Suomen esitystä varten on tehty suurta lavarakennelmaa, joka ei Aallon mukaan ollut valmis vielä muutama päivä sitten. Artisti itse matkustaa Portugaliin maanantaina eli noin viikkoa ennen semifinaaliesitystä. Edessä ovat heti harjoitukset.

Suomen euroviisuesityksessä on Aallon lisäksi mukana kolme taustalaulajaa ja kaksi tanssijaa. Esitystä on jo valmisteltu Portugalissa varalaulajien ja varatanssijoiden voimin.

– Näen jo sen, että tästä tulee sikahieno, mutta se (esitys) ei ole vielä valmis. Nyt vaan pitää toivoa, että he ovat maanantaina saaneet asiat valmiiksi ja valot kuntoon ja kaikki, sanoi Aalto ennen fanitapaamistaan STT:lle.

Lauantaina iltapäivällä helsinkiläisen kauppakeskuksen lehtereille ja alatasolle oli pakkautunut suuri määrä Saara Aallon faneja ja muita kiinnostuneita ohikulkijoita.

Forumin kauppakeskuksessa pidetyssä fanitapaamisessa Aalto kertoi muun muassa euroviisutunnelmistaan sekä perjantaina ilmestyneestä levystään. Lisäksi artisti jakoi nimikirjoituksia ja asettui kuviin faniensa kanssa.

Lue lisää:

Analyysi: Saara Aalto ei häviä monstereilla Euroviisuissa, kunhan esitys saadaan kuntoon

Saara Aalto Euroviisu-kappaleesta: "Hirviöllä ei häviä"

Voitetaanko tällä biisillä Euroviisut? Saara Aalto laulaa Portugalissa kappaleen Monsters – katso se tästä

Lue seuraavaksi