Brunssi: Vähän suolaista ja vähän makeaa tai yhdistelmää – Näin sen tekevät bloggaajat

Ammattilaisten mielestä brunssia voi syödä kellon ympäri, joko kevyesti tai raskaasti.

brunssit
Vappubrunssi.
Ruokabloggaajat Jenny Häyrinen ja Saara Atula kirjoittivat yhdessä Brunssikirjan ja esittelivat helposti vappupiknikillekin mukaan lähteviä herkkuja.

Ruokabloggaajat Saara Atula ja Jenni Häyrinen rikkovat brunssin rajoja rohkeasti. Heidän mukaansa sitä voi syödä vaikka pitkin päivää ja brunssiin voi yhdistellä mitä vain.

– Brunssissa ehkä parasta on just se, että se voi olla niin pientä tai suurta kuin haluaa ja siinä voi yhdistellä eri keittiötä tai makuja miten lystää, kertoo Saara Atula Ylen aamu-tv:n vieraana.

Sosiaalisuus on tärkeää. Brunssin voi järjestää vaikka kahdestaan, Jos on enemmän ihmisiä, niin voi sopia, kuka tuo mitä.

– Meidän ajatus on se, että brunssia voi syödä kellon ympäri. Jos mennään iltapäivää kohti, niin tarjolla voi olla enemmän sortteja ja ruokaisempaa ja aamulla vähän kevyemmin, jopa vähän makeaa, valaisee Jenni Häyrinen kaksikon ajatuksia.