Koululaisten suuri Luontovisa 2018 – seuraa suorana Yle Areenasta

Yli 200 koululaista ottaa toisistaa mittaa suuressa Luontovisassa tänään torstaina kello 10 alkaen. Tule mukaan Yle Areenaan kello 9.55–13 seuraamaan ja kokeilemaan, miten hyvin sinä tunnistaisit suomalaisia kasveja, hyönteisiä ja lintuja.

luonto
Luontovisa
Katso Luontovisa Parikkalasta suorana lähetyksenä kello 9.55–13.

ParikkalaParikkalassa Kirjolan koululla alkaa torstaina 3.5.2018 kello 10 koululaisten Luontovisa 2018. Mukana on 218 oppilasta eri puolilta Etelä- ja Pohjois-Karjalaa sekä Etelä-Savoa.

Kilpailussa on kolme sarjaa: 1.–3.-luokkalaiset, 4.–6.-luokkalaiset ja yläkoululaiset. Yhdessä joukkueessa on kaksi osallistujaa. Oppilaiden tehtävänä on tunnistaa suomalaisia kasveja, hyönteisiä ja lintuja.

Yle lähettää Parikkalan Kirjolan koulun auditoriossa järjestettävän Luontovisa 2018 -tapahtuman suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Kilpailun lomassa on paljon mukavaa luontoasiaa muun muassa Suomen parhaimmalta lintujärveltä Parikkalan Siikalahdelta.

Kilpailukysymykset ovat tehneet parikkalalaiset Jouko ja Eija Tykkyläinen.

Toimittajana Parikkalassa on Antje Tolpo. Suora lähetys alkaa Yle Areenassa kello 9.55 ja se kestää noin kello 13 saakka.

Sitä odotetellessa voit testata osaamisesi tässä Luontovisassa, jonka Yle sekä Eija ja Jouko Tykkyläinen teille tekivät.