Ruotsalaisartisti Aviciin Wake Me Up -hitistä tuttu Aloe Blacc esiintyy Pori Jazzeilla

Muita lisäyksiä ovat suomalainen ykköstulokas Vesta, brittiyhtye Jungle ja Teosto-palkinnon voittanut Joona Toivanen Trio.

Pori Jazz
Aloe Blacc
Aloe BlaccAOP

Yhdysvaltalaisartisti Aloe Blacc esiintyy Pori Jazzeilla tulevana kesänä.

Blacc lauloi hiljattain edesmenneen ruotsalaisartisti Aviciin hitillä Wake Me Up vuonna 2013. Hän on julkaissut kolme studioalbumia, joista tuorein, Lift Your Spirit (2013) sai parhaan r&b-albumin Grammy-ehdokkuuden.

Blacc esiintyi Pori Jazzeilla edellisen kerran vuonna 2011.

Poriin myös poptulokas Vesta

Pori Jazz kiinnitti myös kahdeksan muuta artistia. Kirjurinluodolle saapuvat muun muassa brittiyhtye Jungle ja Teosto-palkinnon viime viikolla saanut Joona Toivanen Trio.

Norjan tunnetuimpiin jazzmuusikoihin kuuluva Terje Rypdal esiintyy Porissa torstain konsertissa tanskalaistrumpetisti Palle Mikkelborgin kanssa.

Kotimaisista artisteista kiinnostavin lisäys on suomalainen lauluntekijä Vesta. 12-henkinen Mikko Innanen 10+ nähdään myös Porissa. Uusia esiintyjiä ovat myös brittiläiset Jade Bird ja Zara McFarlane.

Pori Jazzin aiemmin julkistaneihin artisteihin kuuluvat muun muassa Nick Cave & The Bad Seeds, Alanis Morrissette, James Blunt, Katie Melua ja Burt Bacharach.