Robottivalmistaja Cimcorp laajentaa – tilat lähes kaksinkertaistuvat Ulvilassa

Yhitö sanoo pystyvänsä laajennuksen ansiosta merkittävästi tehostamaan ja kehittämään toimintojaan.

Ulvila
Cimcorp on Ulvilassa toimiva automaatioalan yritys.
Cimcorp

Sisälogistiikan automaatioratkaisuja toimittava Cimcorp laajentaa Ulvilan toimitilojaan.

Cimcorp vastaa automaatioalan kasvuun ja lähes kaksinkertaistaa Ulvilassa toimivan pääkonttorinsa tuotanto- ja toimistotilat.

Yhtiö osti laajennusta varten viime vuoden elokuussa Ulvilan kaupungilta 8 500 neliön suuruisen määräalan nykyisen tontin vierestä.

Kaikki toiminnot saman katon alle

Yhtiö on nyt tehnyt päätöksen toimitilojen laajennuksesta ja saa kaikki toimintonsa saman katon alle.

– Investointipäätös perustuu yhtiön monta vuotta jatkuneeseen kasvuun ja hyviin tulevaisuuden näkymiin. Uudet tilat antavat meille mahdollisuuden panostaa entistä enemmän tuotekehitykseen sekä vastata kasvavaan globaaliin kysyntään, sanoo tiedotteessa Cimcorp Oy:n toimitusjohtaja Masatoshi Wakabayashi.

Lentoyhteys Helsinkiin laajennuksen taustalla

Viime vuoden kevättalvella Cimcorpin hallituksen puheenjohtaja Seppo Collander totesi Porin lentoyhteyksiä käsitelleessä keskustelutilaisuudessa, että Porin lentoliikenteen jatko on yhtiön laajentumispyrkimyksille elintärkeä.

– Lentokentän tulevaisuus huolettaa meitä suuresti. Investointipäätöksiä ei tehdä, jos lentokenttää ei ole. Tilanne on todella kauhea, Collander sanoi tuolloin.

Noin vuosi sitten Porista alkoi jälleen säännöllinen reittiliikenne Helsinkiin ja Tukholmaan.

Tilojen laajennus valmistuu 2019

Laajennustyöt alkavat Ulvilassa tänä kesänä ja laajennus vamistuu alustavan suunnitelman mukaan ensi vuoden kesän aikana.

Laajennuksen valmistuttua Cimcorpin Ulvilan pääkonttorin kokonaispinta-ala on 17 400 neliötä.

Cimcorpilla on tytäryhtiöt Kanadassa ja Yhdysvalloissa sekä laaja edustajaverkosto. Kotimaassa huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä.