Valkoisessa talossa vitsaillaan syöpää vastaan taistelevan Trump-kriitikko McCainin kustannuksella: "Ei haittaa, hän kuolee kuitenkin" – McCainin vaimo vastasi eleettömästi

Trumpin neuvonantajan kerrotaan kommentoineen McCainia henkilöstöpalaverissa.

Valkoinen talo
John McCain
John McCainMichael Raynolds / EPA

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin neuvonantajana toimivan Kelly Sadlerin kommentit Trumpia arvostelleesta republikaanisenaattorista John McCainista ovat herättäneet huomiota torstaina pidetyssä henkilöstöpalaverissa Valkoisessa talossa.

Uutistoimisto AP:n haastatteleman lähteen mukaan kokouksessa käsiteltiin Arizonan senaattorina toimivan, syöpähoitojen kanssa taistelevan John McCainin kritiikkiä Trumpin CIA:n johtajaehdokasta kohtaan. Myös uutiskanava CNN:n lähde vahvistaa Sadlerin todenneen, että "ne eivät haittaa, koska hän kuolee kuitenkin."

McCainin vaimo vastasi Sadlerille twitterissä.

– Haluaisin muistuttaa, että aviomiehelläni on perhe, seitsemän lasta ja viisi lastenlasta, Cindy McCain tviittasi.

Valkoinen talo ei ole kiistänyt tilannetta tapahtuneen. Virallisessa lausunnossa Valkoinen talossa "arvostetaan senaattori McCainin palveluksia kansakunnalle ja hänen, kuten hänen perheensäkin olevan rukousten kohteena näinä vaikeina aikoina."

Viime viikon uutisen mukaan John McCain on ilmoittanut, ettei halua Trumpia mahdollisiin hautajaisiinsa. Sadler itse ei ole vastannut kommentointipyyntöihin.

McCainilta löydettiin viime heinäkuussa harvinainen aivokasvain. McCain sai kansainvälistä julkisuutta vuoden 2008 presidentinvaaleissa, joissa hän oli Barack Obaman vastaehdokkaana.

Lue lisää:

Yhdysvaltalaissenaattori McCain syöpähoitojen keskellä: ”En halua Trumpia hautajaisiini”

John McCainilta löytyi aivokasvain

Lähteet: AP