Hyppää sisältöön

Saara Aallon ja Lordin euroviisufinaaleissa yllättäviä yhtäläisyyksiä: sama esiintymisjärjestys ja myös pukuhuoneessa sama numero

Vuoden 2006 euroviisuvoittaja Mr. Lordi tapasi perjantaina Lissabonissa Suomen euroviisuedustaja Saara Aallon ja aiheutti pressikeskuksessa melkoisen mylläkän.

Mr. Lordi ja Saara Aalto

Mr. Lordi saapui perjantaina Lissabonin viisuareenalle tapaamaan Saara Aaltoa. Odotettavasti hässäkkä oli valmis, kun suomalaishirviö astui portista viisualueelle. Kaikki haluavat hänen kanssaan samaan kuvaan.

Erityisen paljon säpinää syntyi, kun Mr. Lordi ja Saara Aalto vierailivat pressikeskuksessa. Valtava määrä toimittajia ja kuvaajia ympäröi kaksikon.

Mr. Lordi kävi myös viisulavan backstagella. Suomen pukuhuoneella hän huomasi jotain tuttua. Sen numero on 13 eli sama kuin Lordilla voittovuonna 2006.

Yhteneväisyyksiä on muitakin, sillä molempien esiintymisnumero on sama eli 17.

– Tässä tiivistyvät kaikki merkit yhteen. Kun tein biisin, ajattelin, että tässä on Lordi-juttu ja se on hauska. Mutta sama esiintymisnumero ja pukuhuoneen numero. Miten voi sattua tällaista, Aalto nauraa.

Minkälaisia neuvoja entinen viisuvoittaja antaa Saara Aallolle?

– Toivottavasti hyviä mutta yleensä annan helvetin huonoja. On oma itsensä ja tekee niin kuin itse haluaa. Sie oot paras sie. Kukaan muu ei voi tehdä sinun juttuasi paremmin kuin kukaan muu. Itsevarmuutta pitää olla., Mr. Lordi sanoo.

Silläkö tulee voitto kotiin?

– Sitä ei voi koskaan tietää. Se on sama kuin kysyisi, että minkälainen keli on ensi juhannuksena. Kukaan ei voi tietää. Peukkuja voi pitää ja muitakin sormia ylhäällä.

.
.