Länsi-Pohjan sote-palvelujen yhteisyritys on nimennyt johtajia

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on nimennyt palvelualueiden johtajia. Kuudesta johtajasta neljä tulee Meri-Lapista.

sosiaali- ja terveyspalvelut
Länsi-Pohjan keskussairaalan sisäänkäynti.
Länsi-Pohjan yhteisyritys tuottaa kesäkuun alusta lähtien keskeiset Länsi-Pohjan keskussairaalan ja perusterveydenhuollon palvelut alueen asukkaille.Jarno Tiihonen / Yle

Länsi-Pohjan sote-palvelujen yhteisyritys on nimennyt kesäkuun alussa käynnistyville palvelulinjoille johtajat.

Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kirurgian erikoislääkäri Outi Nyberg on nimetty kiireellisen hoidon johtajaksi ja fysiatrian erikoislääkäri Paavo Zitting on nimetty kuntoutuksen johtajaksi.

Kemin kaupungin palveluksesta suun terveydenhuollon johtajaksi on nimetty hammaslääkäri Arto Karjalainen.

Neljäs merilappilainen johtajanpestin saanut on Keminmaan perusturvajohtaja Seija Parviainen, joka on nimetty vastaanottopalveluiden palvelulinjan johtajaksi.

Muut palvelulinjojen johtajat tulevat Terveystalosta ja Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymästä.

Sairaanhoidon palvelulinjan johtajaksi on nimetty Terveystalosta siirtyvä naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Pekka Taipale. Sairaanhoidon tukipalveluiden johtajaksi on nimetty Kainuusta tuleva bioanalyytikko Eija Mattila.

Jo aiemmin Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n lääketieteellisenä johtajana on aloittanut Paavo Uusimaa ja toimitusjohtajana Mehiläisen liiketoimintajohtaja Lasse Männistö.

– Kaikilla valituilla on syvällinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemus ja osaaminen sekä vahvat näytöt tuloksellisesta palveluntuotannon johtamisesta ja muutoshankkeiden läpiviennistä, Männistö kommentoi yhtiön tiedotteessa.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy on Mehiläisen sekä Kemin, Tornion, Keminmaan ja Simon yhteisyritys, joka tuottaa kesäkuun alusta lähtien keskeiset Länsi-Pohjan keskussairaalan ja perusterveydenhuollon palvelut alueen asukkaille.