Isä ei ehkä tulekaan Meghan Marklen ja prinssi Harryn häihin – Jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta

Britanniassa veikkaillaan nyt, saattaako Meghan Marklen alttarille äiti tai prinssi William vai käveleekö hän sinne mahdollisesti yksin.

Meghan, Sussexin herttuatar
Thomas Markle.
Thomas Markle.Mark Kreusch / AOP

Meghan Marklen isä Thomas ei ehkä saavukaan tyttärensä ja prinssi Harryn häihin, brittimedia kertoo.

Muun muassa Daily Mail (siirryt toiseen palveluun) ja The Guardian (siirryt toiseen palveluun) -lehdet ja yleisradioyhtiö BBC (siirryt toiseen palveluun) kertovat, että Thomas Markle haluaa säästää tytärtään ja kuninkaallista perhettä häpeältä. Isä on ollut julkisuuden ryöpytyksessä sen jälkeen, kun The Mail on Sunday julkaisi jutun, (siirryt toiseen palveluun) jonka mukaan Thomas Markle olisi tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa.

Lehtijutun mukaan Thomas Markle antoi ottaa itsestään lavastettuja kuvia, joissa hän valmistautuu häihin muun muassa otattamalla mittoja hääpukua varten, lukemalla kirjaa Britannian historiasta ja katselemalla internetkahvilassa juttuja tulevista häistä.

Isä-Markle kertoo julkkisuutisiin keskittyvälle TMZ-nettisivustolle (siirryt toiseen palveluun), ettei hän halunnut vahingoittaa tytärtään tai kuninkaallista perhettä antaessaan ottaa kuvat. Myöskään raha ei ollut hänen mukaansa motiivi.

Meghan Markle ja prinssi Harry.
Meghan Markle ja prinssi Harry maaliskuussa BirminghamissaWill Oliver / EPA-EFE

Marklen mukaan hänestä oli otettu epäedullisia paparazzikuvia ja hän uskoi lavastettujen kuvien parantavan julkisuuskuvaansa. Markle on lehtitietojen mukaan sanonut saaneensa kuusi päivää sitten sydänkohtauksen.

Meghan Marklen sisarpuoli Samantha väittää, että idea lavastetuista kuvista oli kokonaan hänen ja tavoitteena oli antaa isästä myönteinen kuva ennen kuin hän saattaa tyttärensä alttarille, The Mail kertoo. (siirryt toiseen palveluun) Lehden mukaan kuvista maksettiin 100 000 puntaa, mutta myös Samantha Markle kiistää rahan olleen motiivi.

People-lehden mukaan (siirryt toiseen palveluun) Samantha Markle on etäinen sisarpuolelleen eikä häntä ole kutsuttu häihin.

Alttarille äidin kanssa?

Thomas Marklen kerrotaan ehdottaneen, että tyttären saattaisi lauantaina alttarille tämän äiti, Thomas Marklen entinen vaimo Doria Ragland. Asiasta on The Mailin mukaan käynnissä vedonlyönti, jossa Ragland oli tiistaina ykkössijalla.

Meghan Markle kävelee äitinsä Doria Raglandin kanssa.
Meghan Markle äitinsä Doria Raglandin kanssa.AOP

Jotkut tosin veikkasivat, että valinta osuisi prinssi Harryn veljeen prinssi Williamiin, joka toimii Harryn bestmanina. Osa uskoo, että morsian kävelee alttarille yksin.

Meghan Markle on lehtitietojen mukaan vedonnut isäänsä, jotta tämä pyörtäisi päätöksensä olla tulematta häihin.

73-vuotias Thoma Markle on entinen television valaistusteknikko. Hän asuu nykyisin Meksikossa. Äiti Doria Ragland on Los Angelesissa asuva 61-vuotias sosiaalityöntekijä ja joogaopettaja. He erosivat, kun Meghan Markle oli 6-vuotias.

Meghan Markle on 36-vuotias näyttelijä, joka tunnetaan etenkin roolistaan tv-sarjassa Pukumiehet. Hän on nyt jättänyt näyttelijäntyöt tulevan avioliittonsa vuoksi.