Hääsuunnitelmien yllätys: Prinssi Charles saattaa Meghan Marklen alttarille

Meghan Marklen isä Thomas ei pääse häihin terveyssyistä. Morsiamen saattajaksi veikkailtiin aiemmin muun muassa hänen äitiään.

Meghan, Sussexin herttuatar
Meghan ja Harry
Meghan Markle ja prinssi HarryAndy Rain / EPA

Prinssi Charles saattaa Meghan Marklen alttarille, kertoo Kensingtonin palatsi. Markle ja prinssi Harry avioituvat huomenna lauantaina.

Alun perin Marklen isän Thomas Marklen piti saattaa tyttärensä, mutta hän ei tule häihin terveyssyistä. Tehtävän ottaa nyt hoitaakseen Harryn isä.

– Walesin prinssi on tyytyväinen voidessaan toivottaa Ms. Marklen kuninkaalliseen perheeseen tällä tavoin, Kensingtonin palatsi sanoi lausunnossaan.

Thomas Marklen estymisen jälkeen on arvailtu, kuka morsiamen saattaisi. Isä-Marklen kerrotaan viihdesivusto TMZ.comin mukaan ehdottaneen, että tyttären saattaisi lauantaina alttarille tämän äiti Doria Ragland.

Jotkut tosin veikkailivat, että valinta olisi osunut prinssi Harryn veljeen prinssi Williamiin, joka toimii Harryn bestmanina. Osa uskoi, että morsian olisi kävellyt alttarille yksin.

Britannian hovi tiedotti myös, että kuningatar Elisabethin puoliso, 96-vuotias prinssi Philip aikoo osallistua häihin. Philip vetäytyi julkisista tehtävistä viime elokuussa.

Lue myös:

Isä ei osallistu Meghan Marklen ja prinssi Harryn häihin – Kuka saattaa morsiamen alttarille lauantaina?

Isä ei ehkä tulekaan Meghan Marklen ja prinssi Harryn häihin – Jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta

Lähteet: AFP, Reuters, Yle