Elias Gouldin uusi biisi Kipinä syntyi tunnissa, mutta vei vuoden tuottaa se oikean kuuloiseksi – video

Aamu-tv:n keskustelu Elias Gouldin kanssa polveili laajasti musiikista näyttelijäntöihin, ja aamuvirkkuudesta salaisiin herkkuhetkiin vessassa.

Elias Gould
Elias Gouldin täydellinen kesäbiisi hurmasi aamu-tv:ssä
Elias Gouldin täydellinen kesäbiisi hurmasi aamu-tv:ssä

Laulaja-lauluntekijä, näyttelijä Elias Gould kävi esittämässä uunituoreen biisinsä Kipinä Ylen aamu-tv:ssä lauantaina. Keskustelu nuoren tähden kanssa polveili laajasti musiikista näyttelijäntöihin, ja aamuvirkkuudesta salaisiin herkkuhetkiin vessassa.

Viime vuonna EP:n julkaisseelta Gouldilta on ehditty jo odottaa uutta musiikkia. Kipinän synnystä Gould kertoo, että vaikka itse sävellys- ja sanoitustyö sujui tunnissa, kului kuitenkin yli vuosi ennenkuin laulu oli tuotettu halutun kuuloiseksi.

Elias Gould kumosi aamu-tv:ssä huhun siitä, että olisi harvinaisuus muusikkojen joukossa: aamuvirkku ihminen. Sen sijaan jälkiruokien ystäväksi mies tunnustautui – jopa siinä määrin, että on saanut asiasta paljon "lokaa" bändikavereiltaan.

– Joudun nykyään syömään salaa niitä, käyn ABC:n vessassa vetämässä jonkun munkin, Gould heitti.

Valkokankailta Elias Gould tunnetaan Aku Louhimiehen Tuntemattomasta sotilaasta sekä Miss Farkku Suomi -elokuvasta, pienemmiltä ruuduilta hänen kasvonsa on voinut nähdä Uusi päivä -ohjelmassa.

Hän kuvaa näyttelijän työtä nimenomaan enemmän "duuniksi", koska tuotannoissa tapahtuu paljon muutakin kuin mistä näyttelijä on tietoinen. Musiikissa kaikki vetovastuu on Gouldilla itsellään.

– Kun sitä omasta elämästä lurittelee lauluja, niin kyllä se sydämessä tuntuu tärkeämmältä, Gould sanoi.

Gouldin koko haastattelu aamu-tv:ssä katsottavissa Areenassa.

Lue lisää:

YleX: Elias Gould on takkuillut debyyttinsä kanssa ja löytänyt uudenlaisen innon: “Kasvukipu kuvaa hyvin koko juttua”

Nuoret miehet kurottelevat poptaivaalle – joukossa kaksi Eliasta