1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kruununprinsessa Victorian perhe

Estelle ja Oscar uusissa kuvissa: Grattis Sverige!

Ruotsissa vietetään tänään keskiviikkona kansallispäivää.

Kuva: Linda Broström / Kungahuset.se

Kruununprinsessa Victorian lapset toivottavat ruotsalaisille hyvää kansallispäivää uusissa kuvissa. Kuningashuone on julkaissut kuvat tänään kotisivullaan (siirryt toiseen palveluun) ja Instagramissa (siirryt toiseen palveluun).

Kuvat on otettu prinsessa Estellen ja prinssi Oscarin kotona Hagan linnassa Tukholman kupeessa. Estelle esiintyy niissä perinteisessä ruotsalaisessa kansallispuvussa.

Kuningashuone on julkaissut Estellestä kansallispäiväkuvia jo vuodesta 2013, kun tämä oli vuoden ikäinen. 2-vuotias prinssi Oscar on mukana nyt kolmatta kertaa.

Instagramissa kuningashuone toivottaa ruotsalaisille hyvää kansallispäivää.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Instagramissa

Kuningasperhe osallistuu kansallispäivän viettoon pitkin päivää.

Kuningas, kuningatar, kruununprinsessa, prinssi Daniel, prinssi Carl Philip, prinsessa Sofia, prinsessa Madeleine ja Christopher O'Neill osallistuvat kaikki kansallispäivän konserttiin Tukholman Skansenilla tänä iltana.