Hyppää sisältöön

Game of Thronesin esihistoriasta suunnitteilla uusi sarja – HBO tilasi pilottijakson

Oheissarjan on luonut brittiläinen käsikirjoittaja Jane Goldman yhteistyössä kirjailija George R.R. Martinin kanssa.

Beric Dondarrionia näyttelevä Richard Dormer sekä Sandor Cleganea näyttelevä Rory McCann ratsastivat Game of Thrones -sarjan 7. tuotantokauden jaksoissa. Kuva: AOP

Amerikkalainen tv-yhtiö HBO on tilannut pilottijakson Game of Thrones -fantasiadraaman maailmaan sijoittuvasta uudesta sarjasta.

Oheissarjan tapahtumat sijoittuvat tuhansia vuosia ennen Game of Thronesin juonikuvioita, HBO kertoi tiedotteessaan uutistoimistojen mukaan.

Vielä nimettömän sarjan on luonut brittiläinen käsikirjoittaja Jane Goldman yhteistyössä kirjailija George R.R. Martinin kanssa. Game of Thrones perustuu Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan.

HBO ei ilmoittanut uuden sarjan tuotantoaikataulua, mutta uutistoimisto Reutersin mukaan oheissarja tulisi julki aikaisintaan vuosi Game of Thronesin viimeisen, kahdeksannen tuotantokauden jälkeen. Se on määrä esittää vuonna 2019.

Reutersin mukaan kehitteillä on ainakin neljä muutakin Game of Thronesiin liittyvää oheissarjaideaa. Martin ja HBO ovat kuitenkin sanoneet, että fanien ei pidä odottaa, että niissä esiintyisi samoja hahmoja kuin alkuperäissarjassa.

Maailmanlaajuiseen suosioon noussut Game of Thrones on saanut tähän mennessä ennätykselliset 38 Emmy-palkintoa.

.
.