Iltalehdelle uusi vastaava päätoimittaja – HS:n toimituspäällikkö Erja Yläjärvi aloittaa pestissä syyskuun lopulla

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi siirtyvä Erja Yläjärvi on työskennellyt aiemmin muun muassa Kouvolan Sanomien päätoimittajana.

Iltalehti
Erja Yläjärvi
Erja YläjärviMarkku Ulander / Lehtikuva

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty Erja Yläjärvi, 41. Yläjärvi toimii tällä hetkellä toimituspäällikkönä Helsingin Sanomissa, missä hänen vastuualueenaan ovat HS.fi-uutisdeski ja kaikki uutisosastot.

Alma Median tiedotteen mukaan Yläjärvi aloittaa vastaavan päätoimittajan tehtävässä 24. syyskuuta.

Yläjärvi on työskennellyt Helsingin Sanomissa vuodesta 2013. Aiemmin hän vastasi muun muassa feature- ja lifestyle-toimituksista. Vuosina 2012–2013 Yläjärvi toimi Kouvolan Sanomien päätoimittajana.

Yläjärvi on ollut myös uutispäällikkö ja Brysselin EU-kirjeenvaihtaja STT-Lehtikuvalla sekä politiikan toimittaja Väli-Suomen Mediassa ja ulkomaantoimittaja Keskisuomalaisessa.

– Iltalehti on kiistatta maan johtavia digitaalisia uutisbrändejä. On erittäin hienoa päästä kehittämään mediaa, joka tavoittaa ihmiset niin laajasti kaikkialla Suomessa. Itseäni on aina kiinnostanut uutiset kautta linjan politiikasta aina urheiluun ja lifestyleen. Iltalehden aihepiirien laajuus tekee siksi tehtävästä erityisen kiinnostavan, Yläjärvi sanoo tiedotteessa.