1. yle.fi
  2. Uutiset

Iäkäs nainen hukkui Jalasjärvellä – poliisi pyytää apua tunnistamiseen

Pelastuslaitos sai torstaina iltaseitsemän jälkeen ilmoituksen, että sama polkupyörä oli ollut jo pitkään Lamminjärven rannassa.

hukkuminen
Jalasjärven kartta.
Yle

Iäkäs nainen hukkui torstai-iltana Jalasjärvellä.

Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos sai iltaseitsemän jälkeen ilmoituksen henkilöltä, joka kertoi huomanneensa saman polkupyörän pysyneen jo tunnin ajan paikallisen Lamminjärven rannassa. Rannalta löytyivät myös punainen takki, lenkkitossut ja silmälasit.

Paikalle lähetettiin kolme pelastuslaitoksen yksikköä. Pintapelastajat löysivät hukkuneen naisen veden varasta 20–30 metrin päästä rannasta.

Pelastuslaitokselta arvellaan, että nainen oli mennyt uimaan. Hukkuneen henkilöllisyyttä ei ole toistaiseksi saatu selville.

Nainen oli noin 70–80-vuotias ja hänen arvellaan olleen liikkeellä rannasta löytyneellä Tunturi-merkkisellä kolmivaihteisella polkupyörällä. Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tapahtumasta tai tuntomerkkeihin sopivasta henkilöstä Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksen numeroon 0295-440513.

Juttua muokattu klo 21.59: Lisätty tarkempia tuntomerkkejä hukkuneesta naisesta sekä rannalta löytyneistä vaatteista ja polkupyörästä. Lisätty myös poliisin pyyntö mahdollisten havaintojen ilmoittamisesta.

Lue seuraavaksi