Hyppää sisältöön

Rauhallinen juhannus 2018, mutta erikoisiakin tekoja tuli työssä vastaan viranomaisille Kanta-Hämeessä

Juhannuskoivut saivat tuulelta kyytiä pitkin Suomea. Tässä tukkilaisten lauttakokko Seurasaaressa. Kuva: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Pitkä keskikesän juhannusviikonvaihe on sujunut pelastuslaitoksen ja poliisin kannalta rauhallisissa merkeissä Kanta-Hämeessä.

Juhannusjuhlien erikoisimpiin pelastustehtäviin maakunnassa kirjautui puuhun kiivenneen miehen pelastaminen maan päälle Janakkalassa.

Työssään pelastuslaitos käytti irtotikkaita saadakseen puuhun jääneen miehen takaisin maan pinnalle. Puuhun mies oli kiivennyt asentaakseen sinne radioantennia.

Hämeen poliisin työn kannalta juhannusjuhlat 2018 ovat sujuneet myös rauhallisesti. Tehtäviä poliisilla oli kaikkiaan 158 kappaletta laitoksen alueella Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Liikennevalvonnassa erikoisin tehtävä poliisilla oli sunnuntaina keskiyön tuntumassa 25.6. Hämeenlinnassa, kun kaupungin keskustassa otettiin kiinni yksisuuntaista katua väärään suuntaan ajellut 19-vuotias mies.

Ajosuuntia ja juhannusjuhlien sujumista selviteltäessä Sibeliuksenkadun ja Hallituskadun risteyksessä kävi ilmi, että väärään suuntaan ajelleella miehellä ei ollut voimassa olevaa ajokorttia.

Lisäksi alkometri näytti poliisille rattijuopumuslukemia.

.
.